Ogłoszenia

Projekt:  Kraków – to warto zobaczyć

Uczestnictwo mieszkańców Krzęcina w wydarzeniach kulturalnych metropolii.”  Projekt dofinansowany z budżetu MiG Skawina.

Pierwsza wycieczka z tego projektu odbędzie się do  Centrum Krakowa- śladami Jana Matejki w sobotę, 23.04.2016 . Wyjazd o godz.8:30 z parkingu przy kościele.

Święty Mikołaj

zaprasza dzieci do szkolnej sali gimnastycznej w sobotę, 3 grudnia 2016r.  godz.15. Zgłoszenia przyjmuje p.Teresa Sotwin, tel.607 032 391

——————————————————————————————————

Projekt:  Kraków – miasto ciekawe.

Uczestnictwo mieszkańców Krzęcina w wydarzeniach kulturalnych Krakowa.”  Projekt dofinansowany z budżetu MiG Skawina.

Pierwsza wycieczka z tego projektu odbędzie się do  Muzeum Historycznego Miasta Krakowa Podziemia Rynku Głównego w sobotę, 18 kwietnia 2015r. Wyjazd o godz.8:30 z parkingu przy kościele.

Święty Mikołaj

zaprasza dzieci do remizy w sobotę, 6 grudnia 2014r.  godz.15. Zgłoszenia przyjmuje p.Teresa Sotwin, tel.607 032 391

Konkurs fotograficzny
„Skarby Blisko Krakowa w obiektywie”

czyli cztery pory roku w ciekawych miejscach gmin: Czernichów, Mogilany, Skawina i Świątniki Górne. Do wygrania bony zakupowe na kwotę 300, 200 lub 100 zł. Więcej informacji oraz regulamin konkursu na stronie: http://www.bliskokrakowa.pl

Spotkanie Komitetu Obchodów
Jubileuszu 760-lecia Krzęcina

odbędzie się w poniedziałek, 28 kwietnia  o godz.19 w budynku „Kasy Stefczyka„. Proszeni są o obecność przedstawiciele wszystkich organizacji należących do Komitetu, czyli Rady Sołeckiej, Parafii Krzęcin, Stowarzyszenia Przyjaciół Ziemi Krzęcińskiej, Kółka Rolniczego, Koła Gospodyń Wiejskich, Ochotniczej Straży Pożarnej, Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Krzęcinie, Rady Rodziców przy SP im. Batalionów Chłopskich, Miejskiej Biblioteki Publicznej – Filia Krzęcin, RKS „Iskra”, 77 Drużyny harcerskiej „Biedronka” im. AK ZHP, Piekarni Spółdzielni Rolniczo-Handlowej „Rola”, Punktu Lekarskiego.

——————————————————————————————————-

Walne Zgromadzenie Członków SPZK

odbędzie się w pierwszy poniedziałek kwietnia, 7.04.2014 w budynku szkoły podstawowej  pierwszy termin godz.18, drugi termin godz.18:30